BOKSIERET E KOSOVËS NË HUNGARI

Nga nesër Federata e boksit e Kosovës fillon me garat ndërkombëtare dhe kombëtare.
Nesër ekipi i Kosovës me 3 boksier 64kg.Nikol Rrasi ,69kg.Besart Kurhasku,81kg.Fisnik Muharremi ,selektori Shefki Bogujevci dhe gjyqtari ndërkombëtar AIBA Latif Demolli udhëtojn në Debrecen(Hungari) në turneun ndërkombëtar i 61 “Bocskai Istvan Memorial” që zgjat deri me 12 Shkurt.Ky turne është i vlefshem për pike për Kampionatin Botëror që mbahet në Tetor në Humburg te Gjermanise.

Meqi i rradhes është turneu “Pavarësia” 18 Shkurt dhe 20-27 shkurt turneu ndërkombetar “Strangjat” Sofje të Bullgarise.
Selektori Bogujevci shpreson se pas përgaditjeve të zhvilluara 20 ditore boksierët janë në forme të shkelqyer dhe pret rezulltat dhe medalje.

16406412_1367253743345406_359510660809265875_n

16427804_1367253856678728_8666028463610159287_n

16472877_1367254233345357_3550765756984745401_n

16473215_1367253523345428_8223126616015773845_n

16473218_1367254136678700_4272802718241793114_n