Kuvendi zgjedhor i Shoqatës së trajnerëve të boksit të Kosovës

Dje me 22 Janar u mbajt Kuvendi zgjedhor i Shoqatës së trajnerëve të boksit të Kosovës.
Kryetar u zgjodh Musli Zymberi nënkryetar Hajdar Thaqi dhe sekretar Burhan Xhafa .

16195665_1052238908215406_1254710812108735325_n DSC_0545 DSC_0639