DITA E TETË E PËRGATITJEVE TË BOKSIERËVE TË KOMBËTARES SË KOSOVËS

DITA E TETË E PËRGATITJEVE TË BOKSIERËVE TË KOMBËTARES SË KOSOVËS

Një delegacion i FBoxK-së, i kryesuar nga presidenti Ramadan Selimi po zhvillon një vizitë në kampin përgatitor të kombëtares së Kosovës në boks.

Selimi i shoqëruar nga nënkryetari Sylejman Voca, dhe anëtarët e bordit Nadir Shllaku e Latif Demolli, kanë arritur rreth orës 13:30 në Durrës, ku në Hotel Kosmira po zhvillon përgatitjet kombëtarja jonë.

Gjatë vizitës, Selimi ka përgëzuar selektorin Shefki Bogujevci dhe ndihmësin e tij Kreshnik Shala për përkushtimin dhe angazhimin e tyre.

I pari i FBoxK-së poashtu ka ofruar mbështetjen e pakursyer të këtij institucioni në mbështetje të tyre drejt rrugëtimit për Tokio 2020.

Përveç seancës së drekës, delegacioni i FBoxK-së do të qëndrojë edhe në seancën e mbrëmjes në palestër për të përcjellur ecurinë e përgatitjeve.

16002786_1505706369459185_5934031901081132886_n 16002849_1505706496125839_3791623781478027835_n 16105652_1505706519459170_4391279295387737671_n 16105788_1505706319459190_3570450547192479569_n 16142233_1505706569459165_8315528604458651359_n 16142650_1505706589459163_3663481295110981246_n 16195689_1596659233696783_4263579204297755398_n 16195776_1505706472792508_7693254580940372776_n 16265821_1596659210363452_4210461617105007550_n