KUVENDI ZGJEDHOR I SHOQATES SE GJYQTAREVE TE BOKSIT

KUVENDI ZGJEDHOR I SHOQATES SE GJYQTAREVE TE BOKSIT
Sot me 06 Nentor nga ora 9h. ne Shtepine e Sporteve ne Prishtine u mbajt Kuvendi i punes dhe Zgjedhot i Shoqates se gjyqtareve te boksit te Kosoves
Ne ket kuvend u diskutue per punen e Shoqates se gjyqtareve dhe avansimin e gjyqtareve ne rangje me te larta te refereve kombetare,dhe nderkombetare.Eshte bere nje pune e mire dhe shoqata esht ripertrire me gjyqtare te rinje dhe tani Shoqata e Gjyqtareve te boksit te Kosoves numron gjithsejt 21 gjyqtare te boksit.Dhe u cek se ndarja e drejtesise nga gjyqtaret Kosovare eshte nder me korekte dhe me e mira ne Rajon dhe Europe.
Pika tjeter e rendit te dites ishte zgjedhja eKryesis – Kryetarit dhe sekretari te Shoqates se gjyqtareve te Kosoves dhe me vota unanime kryetar i ri per 4 vitet e ardhshme u zgjodh z.LATIF DEMOLLI,poashtu me vota unanime per sekretar te shoqates per 4 vite u zgjodh z.RUSTEM KONJUHI.Ndersa arkatar u zgjodh z. Agim Tahiraj.

945506_1496430663719641_6059080732031507705_n 14900440_1496431700386204_1449579581680568220_n 14925649_1496431140386260_7703227159106224281_n 14947559_1496430817052959_1338532904757515927_n 14947848_1496431047052936_3472641958413111475_n 14962555_1496431327052908_3119912661503973544_n