KAMPIONATI INDIVIDUAL I KOSOVES NE BOKS PER SHKOLLAR

KAMPIONATI INDIVIDUAL I KOSOVES NE BOKS PER SHKOLLAR (2002-2003) DHE PIONER (2004-2005) MBAHET ME 8-9 NENTOR
Matja Zyrtare 13-14h. meqet fillojne ne ora 17h.ne Pallatin e Rinise dhe Sporteve ne Prishtine

14721721_1210180875719361_8375011510645701980_n