FINALET E KAMPIONATIT INDIVIDUAL TE KOSOVES NE BOKS

FEDERATA E BOKSIT E KOSOVËS
KAMPIONATI INDIVIDUAL I KOSOVES
Junior,Te Rinjë(Youth),Senior
CHAMPIONSHIP OF KOSOVO

06 Nëntor 2016
06 November 2016
Sot u zhvilluan finalet e Kampionatit Individual te Kosoves ne boks ku ishin 13 duele dhe ky Kampionat ishte ander Kampionatet me te mira viteve te fundit me boks shum cilsor dhe nji organizim shum i mire.Kete e tha edhe kryetari i federates Boterore te Boksit AIBA z.Chi Chuo Wu qe ishte prezent ne gjysemfinalet e Kampionatit.Te gjitha meqet ishin te mira si teknikisht ashtu edhe luftarak dhe ndarja e drejtesise ishte korekte dhe reale .Dhe ky kampionat tregoi se ne Kosove eshte ritur niveli i boksit dhe ne klubet e boksit te Kosoves po punohet mjaft ne ngritjen e cilesis se boksiereve,kjo u verejt ne ket Kampionat Shteteror Individual te boksit qe u tregua dy dite rradhazi
PROGRAMI I MEÇEVE | MATCH SCHEDULE
Finalja | Final
KOHA | TIME: 11:00
VENDI | VENUE: Pallati i Sporteve,”1 Tetori”-Prishtinë
Sports Hall, “1 Tetori” – Pristina

Këndi i kuq | Red Corner Këndi i kaltërt | Blue Corner

1.52kg.LEOTRIM REXHEPIDrita Gjilan- LIRIDON TAHIRI Peje o-2
2.52kg. SALI ISLAMI Drenas SHPEJTIM BAJOKUJ Gollaku –Pr. kadet 0-2
3.56kg. JOZEF RASI Gjakova 137 BAJRAM ISLAMI Drenes 2-0
4.57kg. DRILON THAQI Prizren RON KOKOLLARI Gollak 2-0
5.60kg. SHPEJTIM RULLANI Kosova Vusht ERDONIS MALIQI Drita Gjil. 0-2
6.63kg. ARDIAN MEXHUANI Fushe Kosove ALBIN SEJDIU Drita 2-0
7.64kg. PATRIOT BEHRAMI Gollak LEON MERLAKU F.Kosove 2 -0
8.64kg. ENDRIT HADERGJONAJ Besa Pej NIKOLL RASI Gjakova137 0-2
9.64kg. VIOLANT SYLEJMANI Drita DIELLI VRANOCI Peje 2-0
10.69kg. ATDHE DELIJAJ Besa Pej QENDRIM SHALA Prizren 2-0
11.69kg. VENHARD HAZIRAJ Gjakova137 BESART KURHASKU S.Centar 0-2
12.75kg. ARMEND NEZIRAJ Edi Gjakov VEDAT HAZIRAJ Gjakova137 2 -0
13.91+kg. ARMEND XHOXHAJ Prizren ARDIAN SYLA S.Centar Gjak 2 -0

Gjyqtarë/ Referees

1.Rrustem Konjuhi
2.Latif Demolli
3. Aliriza Rexhepi
4.Rasim Rrustemi
5. Agim Shala
7. Agim Tahiraj
8. Safet Syla
9. Fadil Bekteshi
10.Visar Ibrahimi
11.Granit Qorri
13.Behar Hoti

Supervisor : Sylejman Voca
Moderator: Artan Muhaxhiri
Mjeku/Medical staff:Beqir Ismajli

img_5070 img_5145 img_5185 img_5187 img_5334 img_5468 img_5635 img_5666 img_5903 img_5911 img_6053 img_6200 img_6376 img_6641 img_6693