KAMPIONATI INDIVIDUAL I KOSOVËS NË BOKS 05-06.11.2016

KAMPIONATI INDIVIDUAL I KOSOVËS NË BOKS 05-06.11.2016

Musafir nderi Presidenti i Federates Botërore AIBA, dr..Ching Kuo Wu

Kampionati i Kosovës në boks zhvillohet me 5-6 Nëntor në Palestren e Sportit 1 Tetori në Prishtine.
Te drejt pjesemarrje kan te gjitha klubet e regjistruara pran FBOXK për vitin 2016.Me 5-6 nëntor marrin pjese boksieret senior,te rinje(Yuoth 1998-1999 )dhe junior 2000-2001.Ndersa kadet dhe pioner ditet e rradhes ne Palestren e stervitjeve ne Pallatin e Rinise dhe Sporteve ne Prishtine.
Matja zyrtare nga ora 8 – 9.30h. ne Palestren 1 Tetori.

Gjyqtar: Rrustem Konjuhi,Latif Demolli,Aliriza Rexhepi,Fatmir Hoxha,Rasim Rrustemi,Agim Shala,Agim Tahiraj,Safet Syla,Fadil Bekteshi,Visar Ibrahimi,Granit Qorri.
Delegat:Sylejman Voca

posteri-per-kampionat