KAMPIONATI INDIVIDUAL I KOSOVES NE BOKS

KAMPIONATI INDIVIDUAL I KOSOVES NE BOKS

Federata e Boksit e Kosoves me 5 -6 Nentor 2016 do te organizoi Kampionatin Individual te Kosoves ne boks.Ne kampionat kan te drejte te marin pjese te gjitha klubet e boksit te Kosoves te regjistruara pran FboxK,
Kampionati mbahet per te gjitha grupmoshat: senior,te rinje(youth),junior,kadet dhe femrat.

14642303_1210186165718832_620559695400315781_n 14721721_1210180875719361_8375011510645701980_n