TURNEU TRADICIONAL “ISMET ASLLANI-PRAPASHTICA”

TURNEU TRADICIONAL “ISMET ASLLANI-PRAPASHTICA”
Vazhdojn garat e Federates se boksit te Kosoves sipas kalendarit te garave.

Klubi i boksit “Gollaku” Prishtine organizon turneun tradicional ne boks “Ismet Asllani -Prapashtica” me 15.10.2016 ne Pallatin e Rinise dhe Sporteve ne Prishtine me fillim ne ora 18h.
Ne ket turne perveq boksiereve te Kosoves marrin pjese dhe boksier nga Shqiperia.Gjyqtare: Latif Demolli,Fadil Bekteshi,Visar Ibrahii,Granit Qorri delegat:Sylejman Voca.

posteri-gollaku