TURNEU TRADICIONAL “ISMET ASLLANI-PRAPASHTICA”

TURNEU TRADICIONAL “ISMET ASLLANI-PRAPASHTICA”
Ne organizimin e k.b.”Gollaku” Sonte perfundoi turneu i dyte tradicional “Ismet Asllani-Prapashtica” ku ne program ishin 12 duele kryesore dhe 4 paralufta.U tregua nji boks i mir dhe cilsor dhe organizimi ishte ne nivel.Te pranishmit ne Palester u ndane te kenaqur me boksin qe u tregua.Perveq boksiereve te Kosoves ne ket turne muaren pjese dhe boksieret nga Shqiperia.

PROGRAMI I MEÇEVE | MATCH SCHEDULE

KOHA | TIME: 18:00 data- 15 .10. 2016
VENDI | VENUE: Pallati i Rinisë dhe i Sporteve, Prishtinë

Këndi i kuq | Red Corner | Këndi i kaltërt | Blue Corner

1.34kg.Bashkim Bajoku ”Gollaku-”Elton Ahmeti“Kastrioti”3 : 0
2.48kg.Arton Shaqiri ”Gollaku”-Arber Salihu “Skender Salihu” Shtime 2 : 1
3.52kg.Luan Demaj”Gollaku”- Theodon Ymeri“Arena” Tiran 3 : 0
4.52kg.Shpejtim Bajoku ”Gollaku”- Jurgen Peposhi“Tiranë’ 3 : 0
5.56kg.Shpetim Rrullani -”Kosopva”-Erdonis Maliqi “Drita”Gjil .1:2
6.56kg.Rron Kokollari “Gollaku”-Aleks Biba“Gjakova137” 3 : 0
7.56kg.Jozef Rrasi – ”Gjakova137”- Fitim Shala“F.Kosovë” 1 : 2
8.60kg.Edmond Berisha”Gollaku”- Deni Skenderi “Tirana” 3 : 0
9.64kg.Klajdi Vargu “Tiranë”-Vigan Gjemshiti ”Gollaku ” 3 : 0
10.64kg.Qlirim Zeka“S.Centar”-Qendrim Shala“Prizren” 2 : 1
11.64kg.Patriot Behrami ”Gollaku”- Eljos Sala “Arena”Tiran 3 : 0
12.75kg.Besart Pireva”Gollaku”-Sadik Bytyqi “Besa”Pej 3 : 0

Gjyqtarë/ Referee
1.Latif Demolli – kryesor/ head
2. Fadil Bekteshi
3.Visar Ibrahimi
4.Granit Qorri
5.M.kohe :

Delegat: Sylejman Voca Mjeku kujdestar: Beqir Ismajli

Boksieri me i mire:Patriot Behrami
Tekniku me i mire:Erdonis Maliqi
Qifti me Luftarak:Shpejtim Bajoku – Jurgen Pepposhi
Boksieri me i mirei i huaj:Klajdi Vargu
Boksieri me i mire i klubit:Bashkim Bajoku

dsc_0896 img_7781 img_7822 img_7837 img_7907 img_7954 img_8111 img_8182 img_8186 img_8281 img_8924