Sot me 08 tetor perfundoi turneu nderkombetar “BALKAN”

Sot me 08 tetor perfundoi turneu nderkombetar “BALKAN” ku ishin finalet e senioreve dhe u be ceremonia e ndarjes se medaljeve ku dhe Kampionja Evropiane Donjeta Sadiku u stolis me medalje te arte edhe njiher ngriti flamurin e Republikes se Kosoves ne piedastalin me te larte bashke me Himnin e Republikes se Kosoves.

 14495409_1464420360254005_7320764077221446081_n 14502917_1464420036920704_8922886805675976635_n 14523050_1464420080254033_5789239327220730084_n 14568070_1464420053587369_3082462385231422847_n 14570217_1464419996920708_1923041425625294052_n 14581332_1464420416920666_307294587346163614_n 14642399_1464420173587357_5257177341729113525_n 14650635_1464420366920671_7286968766723231784_n