Shpejtim Bajoku fitoi me nderprerje dhe u kualifikua ne Finale te Turnet nderkombetar “Lokomotiv”

Shpejtim Bajoku fitoi me nderprerje dhe u kualifikua ne Finale te Turnet nderkombetar “Lokomotiv” ne Sofje te Bullgarise.Bajoku qysh ne fillim te raundit te pare filloi te sulmoj kundershtarin Bullgar Pashov Arsen dhe e solli ne nokdaun dhe boksieri Bullgar filloi te ul koken nga grushtat e Bajokut dhe referi e ndeshkoi me 2 vrejtje publike.Dhe me urdher te selektorit Shefki Bogujevcit poashtu vazhdoi edhe ne raundin e dyt te boksoi ne gabime te kundershtari dhe te godet me te rame te forta dhe te sigurta dhe keshtu referi ne ring prap i numron boksierit Bullgar dhe per shkak uljes se kokes e denon edhe me nji verejtje publike dhe ne rundin e dyt referi ne ring diskualifikon boksierin bullgar dhe keshtu Shpejtim Bajoku me 1 tetor bokson ne Finale.Ndersa neser me 30 shtator ne gjysemfinale paraqitet boksieri tjeter Kosovar Erdonis Maliqi kunder boksierit te Bullgarise.Drejtesine ne ket turne ndan dhe gjyqtari nderkombetar Latif Demolli .

 14462806_1454749261221115_3154509259532869265_n 14523165_1454749237887784_4130714822687023876_n