Sot u hodh shorti i Turneut ndërkombëtar “Lokomotiv”

Sot u hodh shorti i Turneut ndërkombëtar “Lokomotiv” qe po mbahet në Sofje te Bullgarise. Sot me 29 shtator ne 52kg. bokson Shpejtim Bajoku kundër boksierit Bullgar Arsen Pashov ndërsa boksieri Erdonis Maliqi nji gjiro kaloi pa lufte dhe nesër në gjysëmfinale bokson kundër boksierit Bullgar Strahil Stoynov.

14519930_1454476701248371_8001485677024805014_n14441101_1454476687915039_4858230389407759444_n14446163_1454476724581702_7385058662557929866_n