KOSOVA NE TURNEUN NDERKOMBAR “LOKOMOTIV” SOFJE-BULGARI 28 shtator – 02 Tetor.

KOSOVA NE TURNEUN NDERKOMBAR “LOKOMOTIV” SOFJE-BULGARI 28 shtator – 02 Tetor. Federata e boksit vazhdon me aktivitetet e rradhes ku me 28 shtator ekipi i Kosoves per junior udheton ne Sofje te Bullgarise ne turneun e 4 me rradhe “Lokomotiv” ne Sofje me 3 boksier 46kg.Arber Salihu,52kg.Shpejtim Bajoku,56kg.Erdonis Maliqi selektori Shefki Bogujevci dhe gjyqtari nderkombetar Latif Demolli

 14479740_1451539168208791_6186697698674718995_n