SEMINAR EDUKATIV PER TRAJNER BOKSI

Ju njoftojme se sot me 13 shtator nga ora 15h. deri ne ora 17.30h. do te mbahet Seminari me titull “ZHVILLIMI I NJE TRAJNIMI EDUKATIV TE BOKSIT PER TRAJNER”
Ky seminar organizohet nga Drejtori Teknik i Ministris se Sportit i Frances ne Federaten Franceze te boksit.
Ligjerues: Kevinn Rabaud dhe Stephane Raynaud.Seminari mbahet ne Univerziteti AAB,Zona Industriale Prishtine-Fushe Kosove,objekti nr.5.Ftojme te gjithe trajneret e boksit te interesuar te marrin pjese ne ket seminar.

14291701_1438194166209958_4776724784746468650_n