AIBA 1 STAR

AIBA 1 STAR
Me ne fund erdhi konfirmimi zyrtar nga Federata Boterore e Boksit AIBA per rezultateve te trajnereve nga provimet dhe seminari per licencim te trajnereve per 1 ylli AIBA. Nga 21 trajnereve qe ju nenshtruan provimeve 13 prej tyre kaluan provimet dhe jan te licencuar me 1 ylli te federates se boksit AIBA dhe ky eshte nje sukses per boksin dhe federaten e boksit.Pasi qe FboxK deri me tani ka pasur vetem nje trajner te licencuar me 2 yje Shefki Bogujevcin.

 

Results of 1-Star Course in KOS-page-001