Kryetari i Fboxk ne Kongresin e AIBA-s në Lozan te Zvicres

Presidenti i FBOXK Ramadan Selimi ne Kongresin e AIBA-s ne Lozane (Zvicer)
AIBA ne Lozane te Zvicres mbajti Kongresin per ndryshimin e dy pikave te statutit te AIBA-s per te lejuar boksieret profesionist ne Lojrat Olimpike.
Kryetari Ramadan Selimi morri pjese ne kongresin dy ditesh te AIBA-s ku e udhehoqi kryetari i federates Boterore z.Ching Kuo WU dhe u nda i kenaqur me punen dhe ndryshimet qe u bene ne statutin e AIBAS-s.Kryetari Selimi u shpreh se kryetari i AIBA-s z.WU ket dite e quajti dite historike per AIBA per arsye se tani e tutje edhe boksieret profesioniste do te garojne ne Lojrat Olimpike.
Kongresi u organizua dy dite me 31 Maj dhe 01Qershor

13336009_1007213949315045_4250401975512301120_n 13344516_1007213882648385_5014095739118810138_n 13346954_1007213929315047_7536241210852159526_n