Atdhe Delijaj fitues i Kupes:”Lah Nimani”

IMG_4348Turneu nderkombetar”LAH NIMANI”
Atdhe Delijaj fitues i Kupes:Lah Nimani”

PROGRAMI I MEÇEVE | MATCH SCHEDULE

KOHA | TIME: 17:00h. – FINAL
VENDI | VENUE: Pallati I Rinisë dhe Sporteve, Prishtinë
Sports Hall , Prishtina

Këndi i kuq | Red Corner | Këndi i kaltërt | Blue Corner

1. 52kg. Fitim Shala Kos Amarildo Nasufi Alb 3 :0
2. 56kg. Ardit Boriqi Alb Bajram Islami Kos 3 : 0
3. 56kg. Jasamin Miftar Mak Besfort Merlaku Kos 0 : 3
4. 60kg. Denis Muqa Alb Dardan Bega Kos 3 : 0
5. 64kg. Patroit Behrami Kos Petar Marcic Mne 3 : 0
6. 64kg. Muhamet Mema Alb Flamur Sejfijaj Kos 0 : 3
7. 69kg. Mirko Grujicic Mne Lirigzon Mihalica Kos Disc
8. 69kg. Ardhe Delijaj Kos Alberto Biba Alb 3 : 0
9. 75kg. Goce Janeski Mak Armend Neziraj Kos 3 : 0

Gjyqtarë/ Referee
1.Latif Demolli – Kos. Supervisor: Sergey Kemen
2.Rrustem Konjuhi – Kos.
3. Agim Shala – Kos.
4.Agim Tahiraj – Kos
5.Safet Syla – Kos
6.Fadil Bekteshi
7.Visar Ibrahimi,Behar Hoti. – m.kohe
Visor: Sylejman Voca Moderator
Ndihmes:Fisnik Latifi Artan Muhaxheri
Mjeku Kujdestar: Beqir Ismajli

Boksieri me i mirer: Atdhe Delijaj
Tekniku me i mire: Ardit Boriqi
A couple with martial: Patriot Behrami – Petar Marcic
Boksieri me ferplay : Goce Janevski

13322196_1344428218919887_2474385401988281301_n

13241386_1344428142253228_1728716689941093757_n 13310390_1344428485586527_6831836124905490034_n  13325577_1344428405586535_8807338251329842442_n 13335750_1344431708919538_6827865561217817972_n