Turneu Memorial i boksit “Fehmi e Xhev Lladrovci” ne Drenas 07.05.2016.

Dje ne Drenas u organizua turneu memorial i boksit “Fehmi e Xhev Lladrovci”organizator ishte k.b.”Drenasi” ne program ishin 9 parameqe dhe 9 meqe kryesore.Organizimi ishte ne nivel dhe shumica e boksiereve ishin te kategorive junior dhe te rinje dhe 3 meqe ishin senior.U tregua nje boks cilsor dhe ne mesin e ketyre meqeve u dalluan meqi ne 52kg. ne mes Erdonis Maliqit “Drita”Gjilan dhe Drilon Thaqit te “Prizrenit”ku per nji njiance Maliqi ishte me i mire dhe u shpall fitues.Poashtu boks cilsor treguan Patriot Behrami “Gollak” dhe Flamur Sejfijaj “Peje” ku te tre raundet nuk kursyen asgje dhe fitues u shpall Patriot Behrami. Ne fund juria shpalli dheboksieret me te mire te turneut.Boksieri me i mire u shpall Patriot Behrami,tekniku me i mire boksieri nga Drenasi Bajram Islami ndersa qifti me luftarak Erdonis Maliqi dhe Drilon Thaqi.
Meqet i referuan Latif Demolli-kryesor,Agim Tahiraj,Fadil Bekteshi,Visar Ibrahimi dhe Granit Qorri.Delegat:Sylejman
zedhensi i FBOXK Latif Demolli
977bea86-fe78-4e9d-be70-186727d26515 84637421-a2ff-4967-b6cf-29eb168e237f c00f8734-8153-40ab-9116-484c730b9a46 d7228806-0d13-431e-bab8-f9eebcf060ee da36dd0c-f8f9-4665-a6ac-47778d1e345c e9ebb0c6-2e6d-47af-9fec-5e94cf812485