Kosova 4 medalje 2 te arta dhe 2 te argjenta ne Turneun nderkombetar “Trofeu i Podgorices”

Kosova 4 medalje 2 te arta dhe 2 te argjenta ne Turneun nderkombetar “Trofeu i Podgorices” medalje te arte fituan Erdonis Maliqi dhe Islam Sejfijaj dhe te argjente Shpejtim Bajoku dhe Lindon Fanaj.

13139235_1322574357771940_8899617078162690011_n13124528_1323271951035514_7049540907584075711_n13138903_1322574241105285_887836413185606246_n