BESART KURHASKI FITUES I TROFEUT “DITA E QLIRIMIT 14 QERSHORI”

Sot me 04 qershor klubi i boksit “Sport Center”Gjakove organizoi turneun e boksit “Dita e Qlirimit te Gjakoves 14 Qershori”
Ne program ishin 13 duele ku u tregua nje boks cilsor.,dhe nje organizim i mire iduke falenderuar kryetarin e klubit “Sport Center” me bashkepuntor.
Juria shpalli dhe boksieret me te mire te turneut:
Boksieri me i mire:Besart Kurhasku
Tekniku me i mire:Eduart Murtezi
Qifti me luftarak:Vehbi Lulaj – Venhar Haziraj
Boksieri me ferplej:Bajram Bushati

Meqet i gjykuan:Latif Demolli kryesor,Rrustem Konjuhi,Agim Shala,Safet Syla,m.kohe:Granit Qorri
Delegat:Sylejman Voca

 

 

 

13335599_1349278771768165_6065039911312212502_n 13343056_1349278501768192_4373107466258146602_n 13344738_1349278645101511_266033248637886733_n 13321788_1349281435101232_5544856649179100999_n 13343009_1349279495101426_2236180718528941607_n