TURNEU NDERKOMBËTAR “PAVARËSIA” PROGRAMI I MEÇEVE

FEDERATA E BOKSIT E KOSOVËS
TURNEU NDERKOMBËTAR “PAVARËSIA”

21.02.2016
PROGRAMI I MEÇEVE | MATCH SCHEDULE

KOHA | TIME: 12:00
VENDI | VENUE: Pallati i Rinisë dhe i Sporteve, Prishtinë
Këndi i kuq | Red Corner | Këndi i kaltërt | Blue Corner
JUNIOR
1.56Kkg. Besfort Merlaku F.Kosovë -Flamur Gash K.B.”Edi’Gjakov 2 : 1
2.63kg.Hyrmet JonuziMaqedoni-Qlirim Zeka Kosovë 0 : 3
3.64kg.Patriot Behrami‘k.b.Gollaku”-Eros RamadaniF.Kosovë 3 : 0
SENIOR
4.56kg.Taulant ZajmiShqiperi- Adil Bajrami Maqedoni 3 : 0
5.60kg.Jasin Lama Maqedon -Edmond Zefi ”Peja” 1 : 1
6.69kg.Venhard Hajziraj ‘Gjakova127”- Besart Kurhasku “Sport Centar” 0 : 3
7.75kg.Mariolla Sallauka “Gollaku”- Ana Larderet“Gollaku”1 : 1
8.75kg.Denis Nurja Shqipëri – Armend Neziraj Kosovë 3 : 0

Gjyqtarë/ Referee
1.Latif Demolli – kryesor/ head
2.Aliriza Rexhepi – Kosovë
3.Agim Shala – Kosovë
4. Fatmir Hoxha – Kosovë Boksieri me i mire vendor:
5. Agim Tahiraj – Kosovë
6. Safet Syla – Kosovë
7. Behar Hoti – Kosovë m.kohe

Delegat: Sylejman Voca
Mjeku kujdestar:Agron Kamberi
Juria shpalli boksieret me te mire te turneut

Boksieri me i mire- Patriot Patrioti Behrami
Tekniku me I mire;Taulant Zajmi -Shqiperi
Qifti me luftarak: Edmo Zefi-Jasin Lama
Boksieri me i mire vendor-Besart Kurhasku

12734247_1264141050281938_8231658062415525876_n