Kosova 4 medalje te arta 2 te argjenta 2 trofe dhe nje plaket nga turneu nderkombetare Mimoza e Art (Mali i Zi)

Kosova 4 medalje te arta 2 te argjenta 2 trofe dhe nje plaket nga turneu nderkombetare Mimoza e Art (Mali i Zi). Medalje te art fituan- Besfort Merlaku Shoetim Bajoku Diell Vranovci dhe Venhard Haziraj te argjenda fituan Edmond Zefi dhe Arian Foniqi . Trofeu si boksieri me luftarak Edmond Zefi juniori me i mire shpetim Shpejtim Bajoku ndersa me plaket u nderua si gjyqtari me i mire i turneut Latif Demolli

12705322_1259618507400859_636887299468482948_n 12742524_1259618497400860_4079348113055628569_n