Federate e Boksit e kosoves me daten 13.02.2016 ne hotel Sirius ka mbajtur Kuvendin e Rregullt te Punes.

Federate e Boksit e kosoves me daten 13.02.2016 ne hotel Sirius ka mbajtur Kuvendin e Rregullt te Punes.

Ne kuvend pjesemarres ishin 27 delegate nga 34 sa ishin te ftuar.
Kuvendi prcedoi me kete rend dite.1. Pranimi i 4 klubeve te reja ne Federaten e Boksit, KB “Edi” Gjkove, KB “Fajter” Pej. KB “Vushtria’ Vushtri dhe KB “Skender Saliu” Shtime.
2. Raporti i puns i FBOXK per vitin 2015
3. Rapporti Finnciar per vitin 2015; 3. vProgrami i punes per vitin 2016; 4. Planprogrami financiar per vitin 2016 dhe 5. Te ndryshme.
Pas shume diskutimeve unanimisht u mirtatuan te gjitha pikat nga rendi i dites. Prezent perveq kuvendareve te FBOXK ishin edhe znj. Shqipe Zogiani nga DKRS dhe z. Besim Hasani nga KOK.
Presidenti i FBOXK z. Ramadan Selimi u nda i kenaqur me mbarevajtjen e kuvendit si dhe falenderoi pjesemarresit per kontributin e dhene. Viti 2015 ishte vit i arritjes se suksesit per Boksin Kosovar si dhe uroi qe edhe viti 2016 te jet vit i mbare per sportistet tane.

12717800_1258936884135688_2816563271640355959_n 12718166_1258936860802357_2493625951509105035_n