SYLEJMANI DHE RRASI PËSUAN HUMBJE NË HUNGARI

Sonte ne qerekfinale ne lufte per medalje dy boksieret tane 60 kg ViolantSylejmani dhe 64kg Nikoll Rrasi pësuan humbje. Violant sylejmani per kundershtar kishte kampionin e europes bokserin anglez violanti boksoi dhe nuk e rrespektoi deri ne fund bokserin anglez dhe ne fund me 1 meq te mir fitues u shpall bokseri nga anglia por violant sylejmani tregoi boks te mir dhe form te shkelqyer.ndersa Nikoll Rrasi per kundeshtar kishte kampionin e hungaris dhe ni luf te ashper ne te3 runder nuk kersyen asgje ne ring dhe pervoja e beri te veten dhe fitues u shpall bokseri hungarez. Selektori Xhevdet Peci u nda i knaqun me formen qe treguan boksjeret tan se ky esht turneu me i madh ne evrop dhe rajon ku moren pjes 30 shtete me 163 boksier

12670259_1253164594712917_2909011926223480822_n