Federata e boksit e Kosoves organizon seminar dhe provime per trajner te boksit per licence te federates boterore AIBA 1Ylli.

FEDERATA E BOKSIT E KOSOVES

Te hanen me 29 shkurt nga ora 8h. Federata e boksit e Kosoves organizon seminar dhe provime per trajner te boksit per licence te federates boterore AIBA 1Ylli.
Ky seminar mundesohet nga Komiteti Olimpik i Kosoves ne bashkepunim me Komitetin Olimpik nderkombetar . Federata Boterore e boksit AIBA per Instruktor \ligjerues\ ka caktuar instruktorin nga Bullgaria Michael Takov i cili do te ligjeroj dhe do te udheheq provimet ne tekst dhe praktike nga data 29 shkurt deri me 09 Mars.Ne kete seminar do te marrin pjese 32 trajner te boksit .
Ky seminar eshte i mirseardhur per trajneret tan te njoftohen me rregullat dhe ndryshimet ne AIBA.
Falenderojme Komitetin Olimpik te Kosoves per perkrahje te organizimit te ketij seminari shum te randesishem dhe i mirseardhur per trajneret e boksit te Kosoves.

121