Ju njoftojm se Federata e Boksit e Kosoves vazhdon me aktivitete e garave vendore dhe nderkombetare.
Me 23 Prill ne Peje organizohet turneu i boksit per te gjitha grupmoshat,organizator eshte Kb “BESA” Peje. Ne kete turnir marin pjes te gjitha grup moshat e boksiereve ,turneu mbahet ne Palestren Karagaq-Peje duke filluar ne ora 16 e 30.
Ky turne eshte i mirseardhur para turneut nderkombetare qe mbahet me 29 prill ne Podgoric “Mali i Zi”.
Ne kete turne meqet do ti drejtojn gjygjetare:Latif Demolli,Rrustem Konjuhi,Agim Shala,Agim Tahiraj,mates kohe Granit Qorri.
PEJA BESA