Turneu Nderkombetare EUBC “Trofeu i Podgorices” Podgoric (Mali i Zi)

Kosova do te mer pjes me 3 boksier  ne turneun nderkombetare per Junior (Trofeu i Podgorices) Mali i Zi i cili organizohet me 29 prill gjysem finalja dhe me 1 maj Finalja.
Ne kete turne Kosoven do ta perfaqesojn boksieret 46kg Shpetim Bajoku,52kg Erdonis Maliqi,dhe 53kg Lindon Fanaj.
Trajneret  Besimi Brahimi, Votim Zaplluzhani dhe gjyqtari nderkombetar Latif Demolli.
Ne kete turne marin pjes 8 shtete te rajonit dhe europes.
Zedhensi i Fboxk:Latif Demolli
Trofei Podgorice