TURNEU NDËRKOMBËTAR “LAH NIMANI” 25-26 Maj 2019

Sot federata e boksit mbajti konferenc për media të shkruara dhe elektronike me rastin e organizimit të turneun ndërkombëtar “Lah Nimani” për të rinjë (Youth) 17-18 vjeqar.
Turneu do të jetë dy ditor gjysmëfinalet me 25 maj ora 16:00 dhe Finalet me 26 maj ora 12:00 në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë.
Per shkak të mungesës së mjeteve financiare kemi ftuar vetëm 6 shtete edhe pse shumë shtete tjera kanë shpreh gatishmëri për të marë pjesë në këtë turne.
Pjesëmarës do të jenë boksierët nga Belgjika, Bullgaria, Maqedomia, Mali i Zi, Gjermania, Shqiperia dhe Kosova.
Peshimi me 25 maj gjysmëfinale në ora 08 – 09h në Hotel “Sara”
Peshimi me 26 maj finale në ora 08 – 09h.
Drejtësine do të ndajnë:

Gjyqtarë/ Referee

1.Latif Demolli – Kos 
2.Rrustem Konjuhi – Kos
3.Georgi Georgiev – Bull.
4. Agim Shala – Kos.
5.Agim Tahiraj – Kos
6.Rasim Rrustemi- Kos
7. Safet Syla – Kos.
8.Fadil Bekteshi -Kos
9.Visar Ibrahimi-Kos
10.Granit Qorri- Kos
11.m.kohe gjysmëfinale: Fisnik Latifi, Marigona Beadini, Fatlum Agushi
Delegat: Sylejman Voca 
Mjeku Kujdestar:Agron Kamberi.