Sot u hodh shorti i Turneut ndërkombëtar “Lokomotiv”

Sot u hodh shorti i Turneut ndërkombëtar “Lokomotiv” qe po mbahet në Sofje te Bullgarise. Sot me 29 shtator ne 52kg. bokson Shpejtim Bajoku kundër boksierit Bullgar Arsen Pashov ndërsa boksieri Erdonis Maliqi nji gjiro kaloi pa lufte dhe nesër në gjysëmfinale bokson kundër boksierit Bullgar Strahil Stoynov.

14519930_1454476701248371_8001485677024805014_n14441101_1454476687915039_4858230389407759444_n14446163_1454476724581702_7385058662557929866_n

Leave a Reply

Your email address will not be published.