Armend Xhoxhaj pesoi humbje kunder boksierit Amerikan Awesome Cam

KUALIFIKIMET BOTERORE PER L.O.Rio 2016 Sot ne gjiron e dyte Armend Xhoxhaj boksoi kunder boksierit Amerikan Awesome Cam dhe pesoi humbje edhe pse u zhvillua nje lufte e mire por boksieri amerikan ishte shum i pa pershtatshem dhe Xhoxhaj u mundua disa here me te rame te forta ta dermoi kundershtarin por gjithni boksieri amerikan i ikte luftes dhe me vendim te gjyqtareve fitues shpallet boksieri amerikan Awesome Cam

 

13434716_1361392260556816_8574439281153227150_n 13445617_1361392217223487_5240686193878795805_n