TURNEU I BOKSIT – SHTIME

Sot ne Shtime u organizua turneu tradicional i boksit kushtuar “Veteranve te UÇk -dega Shtime”” Ne ket turne muaren pjese klubet e Kosoves me boksier te te gjitha grupmoshave.Perveq klubeve te Kosoves pjesemarres ishin dhe boksieret nga klubi i Boksit “Tetova” nga Maqedonia

 

13494802_1366131896749519_2426516232176954396_n 13501670_1106546289420774_2718269976943051605_n 13508940_1106546336087436_5341191548703083049_n 13521930_1106546206087449_3439014160958100294_n 13532935_1366131683416207_7010531905776514160_n 13537612_1366131903416185_8989041730168001729_n 13537695_1366131866749522_8285450803479875500_n