Kosova fitoi 6 medalje dhe një kup në Turneun ndërkombëtar “Gongu i Artë”

Kombëtarja e Kosovës në boks fitoi 6 medalje, 2 të arta: Donat Syla dhe Shpejtim Shabani, 4 të Bronzit :Bashkim Bajoku, Luar Aliu, Lorent Murati, Blend Zeneli dhe një kup, Bashkim Bajoku si boksieri më perspektiv i turneut ndërkombëtar “Gongu i Artë”

Selektori Faton Xhakli u nda i kënaqur me boksin që treguan djelmoshat tanë.

Drejtësinë në kët turne ndau edhe gjyqtari ndërkombëtar IBA Latif Demolli.