Nëshkruhet Memorandumi i Bashkëpunimit ndërmjet Mkrs-së dhe FBOXK-së

Sot me 07 shkurt 2024 në zyret e FboxK u ba nënshkrimi i Memorandumit të Bashkëpunimit ndërmjet Ministris së Kulturës Rinisë dhe Sportit (MKRS) dhe Federatës së Boksit të Kosovës (FBOXK) për vitin 2024. Memorandumi u nënshkrua mes z.Ministres së Sportit Daulina Osmanit dhe kryetarit të FboxK Enver Krasniqit.