Turneu ndërkombëtar “STRANDJA” Sofia,Bulgaria 02-12 Shkurt 2024

Shorti deshti që sot me 04 shkurt në sesionin e parë nga ora 15:00, i pari në ring u parqit në 54kg.Bashkim Bajoku që boksoi kundër boksierit nga Uzbekistani Nortojiev Khujanazar dhe pësoi humbje.
Bajoku dha gjithqka nga vetja por boksierët nga Uzbekistani dihet se janë boksierët numër një në botë.