FBOXK ORGANIZON TURNEUN NDËRKOMBËTAR “PAVARËSIA”

Federata e boksit e Kosovës për të 16 herë do të organizoj turneun ndërkombëtar tradicional “Pavarësia 2024”.

Në këtë turne do të marrin pjesë shtetet e rajonit Maqedonia, Shqiperia, Bullgari dhe Kosova,

Turneu do të mbahet me 17 shkurt 2024 nga ora 12:00 në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë.