KU MBET GJENERATA E ARTË E K.B.”PRISHTINA”?

Inciativë e mirë e presidentes Vjosa Osmani për të dekoruar me mirënjohje dhe medalje presidenciale ish sportistët pēr kontributin e dhënë gjatë viteve!

Por, shtrohet pyetja, ku mbet gjenarata e artë e Klubit të Boksit “Prishtina”, e cila ishte 5 herë kampion dhe 6 herë nënkampion të ish Republikës Federative të Jugosllavisë?

Krahas kësaj, boksierët tanë ishin fitues të të gjitha medaljeve; Olimpike, Botërore, Evropiane, Mesdhetare dhe Ballkanike.