KLUBI I BOKSIT “DARDANËT” PRISHTINË ORGANIZOI TURNEUN E BOKSIT PËR FEMRA “GOLDEN HEROINES”

Klubi i boksit “Dardanët” Prishtinë sot me 23 dhjetor 2023 ,në Palestren e Sportit të k.b.“Dardanët”në Prishtinë organizoi turneun për femra “Golden Heroines” (Heroinat e Arta).

Boksieret pjesemarëse treguan boks te mirë dhe cilsor, treguan qe jan të gatshme qe vitin 2024 denjisisht të na prezentojn në arenen nderkombëtare.

Ishte një organizim në nivel të lartë nga organizatori të gjitha garueset dhe trajneret u shpërblyen me mjete financiare për pjesëmarrje, dhe në fund u zgjodhen edhe boksieret më të mira të turneut

1.Boksierja më e mirë: Liberta Haxholli

2.Boksierja teknike më e mirë: Leona Dobratiqi

3.Boksierja më luftarake: Erinda Veliu

4.Boksierja më perspektive: Flandra Toska

5.Boksierja më Ferplej: Orinda Xhakli

Gjyqtarë:

1.Agim Tahiraj

2.Fadil Bekteshi

3.Granit Qorri

4.Luan Krasniqi

5.M.kohe

Delegat: Sylejman Voca

Mjeku kujdestar: Artan Lushaj