KAMPIONATI INDIVIDUAL I KOSOVËS NË BOKS

Federata e boksit e Kosovës organizoj kampionatin Individual për senior dhe të rinjë (Youth) U18 dy ditë rradhazi 25-26 nëntor 2023 në Fushë Kosovë.

Pati duele mjaft cilsore dhe luftarake ku të pranishmit u ndanë të kënaqur me boksin e zhvilluar.

Në fund juria shpalli boksierët më të mirë të kampionatit.

Boksieri më i mirë – Shpetim Bajoku

Tekniku me i mirë – Planet Berisha

Qifti më luftarak – Lumturim Xhoxhaj,Elvir Mustafa

Boksieri më perspektiv – Hygber Hajdaraj