KAMPIONATI INDIVIDUAL I KOSOVËS NË BOKS PËR SENIOR DHE TË RINJË (YOUTH) 25- 26.11.2023

Federata e Boksit e Kosovës (FboxK) do të organizoj Kampionatin Individual në boks për senior dhe të rinj me 25 dhe 26 nëntor në Palestrën e Sporteve të shkollës fillore “Mihal Grameno” në Fushë Kosovë.

Të drejtë pjesëmarrje kanë të gjitha klubet e regjistruara në FBOXK për vitin 2023.

Të drejtë pjesëmarrje kanë boksierët që kanë minimum pesë meçe të zhvilluara.

Garat zhvillohen sipas orarit të më poshtëm:

E Shtunë 25 Nëntor ora: 16:00 – Gjysmë finalet

Peshimi i boksierëve 11:00-12:00

E Diele 26 Nëntor ora: 12:00 – Finalet

Peshimi i boksierëve 08:00-09:00.

Gjyqtarë/ Referees

1. Agim Shala

2. Agim Tahiraj Supervisor : NadirShllaku

3.Marigona Beadini Visor : Fadil Syla

4. Fadil Bekteshi Doc.r : Agron Kamberi

5. Visar Ibrahimi Doc : Artan Lushaj

6. Granit Qorri Moderator : Artan Muhaxhiri

7. Luan Krasniqi

8.Agron Nushi

9.Filip Nue