Fitore e Bashkim Bajokut dhe medalja e siguruar në Kampionatin Evropian U22 në Budva, Mali i Zi

Me dy numërime që në raundin e parë, Bashkim Bajoku, detyroi gjyqtarin të ndërprejë luftën me Leon Vranjesh të Bosnjës e Hercegovinës, për të siguruar medalje evropiane në Kampionatin Evropian U-22 të boksit.

Bajoku u kualifikua në gjysmëfinale të kategorisë deri në 52 kg.

I urojmë fat dhe suksese të mëtejme.