Kosova 2 medalje të argjenta, 2 të bronzit dhe një kup në Turneun ndërkombëtar “Gongu i Artë” 11-12.11.2023

Sot me 12 nëntor në finale në 51kg.Jeton Berisha pësoi humbje kundër boksierit me përvoj Anglezit Reece Readshaw dhe 75kg.Jozaf Rrasi pësoi humbje nga boksieri Serbë Serifovic Aleksander.

Kosova fitoi 2 medalje të argjenta 51kg.Jeton Berisha,75kg.Jozef Rrasi i cili fitoi dhe kupën si qifti më luftarak, medalje të bronzit fituan 60kg.Lorent Murati dhe 71kg.Venhar Haziri

Prezent në Finale ishte dhe kryetari i FboxK Enver Krasniqi i cili përcolli duelet finale së bashku me presidentin e EUBC Joannis Filippatos.

Trajneret Shemsedin Tahiri dhe Hajdar Thaqi u ndanë të kënaqur me boksin që treguan boksierët tanë.

Drejtësin në kët turne ndae edhe gjyqtari Agim Tahiraj.