Fitore e Donat Syles kundër boksierit Rumun dhe kualifikimi në Finale

Sot me 25 tetor në Finale te vajzat boksuan: 57kg.Suela Canolli kundër boksieres Rumune Cojocaru Mirela ku pësoi humbje dhe u stolis me medalje të argjentë, dhe 66kg. Orinda Xhakli kundër poashtu boksieres vendase Rumunes Tugui Amalia poashtu pësoi humbje dhe u stolis me medalje të argjentë.

Ndërsa nga boksierët në gjysmëfinale sot me 25 tetor në ring u paraqiten: 75kg.Luan Morina kundër boksierit Rumun Simion Radu,ku pësoi humbje dhe mbeti me medalje të bronzët, dhe 92kg.Donat syla kundër boksierit poashtu vendor Rumunit Strugariu Rauk të cilin e mundi bindshëm 5:0 dhe u kualifiku në Finale ku e pret boksieri nga Bosna e Hercegovina Kunovac Nijaz.