FEDERATA E BOKSIT E KOSOVËS VAZHDON ME GARA SIPAS KALENDARIT TË GARAVE 2023

KLUBI I BOKSIT “DUKAGJINI” KLINË ORGANIZON TURNEUN NDERKOMBËTAR TË BOKSIT KUSHTUAR DËSHMORËVE “SYLË,IDRIZ.MILAZIM BALAJ” ME 01.Tetor 2023

Pjesa vjeshtore e garave fillon me turneun memorial ndërkombëtar kushtuar dëshmorëve “Sylë, Idriz, Milazim Balaj” që e organizon klubi i boksit “Dukagjini” Klinë me 01.Tetor 2023, në Palestren e Sporteve “Adem Jashari”në Klinë me fillim në ora 13:00.

Drejtori i klubit Hajdin Balaj ka ftuar boksierët nga Maqedonia e Veriut, Mali i Zi, Shqipëria dhe Kosova.

Peshimi i boksierëve : 09:00 – 10:00

Gjyqtarë:

1.Agim Tahiraj

2.Agim Shala

3.Granit Qorri

4.Visar Ibrahimi

5.Agron Nushi

Delegat: Nadir Shllaku