Shpetim Bajoku tekniku më i mirë i turneut ndërkombëtar “Miroslav Petroviç”

Kosova fitoi 5 medalje dhe 1 Kupë në turneun ndërkombëtar “Miroslav Petroviç” Kumanovë 02- 03.06.2023.

Shpetim Bajoku shkëlqeu në Finale duke mundur unanimisht boksierin nga Serbia Semiz Aliçiç u stolis me medalje të artë dhe rrëmbeu kupën si boksieri më teknik i turneut.
Patriot Behrami medalja e argjentë, dhe 3 medaje të bronzëta Gentrit Gashi, Sali Hajdaraj dhe Benjamin Deva.
Drejtësin në kët turne ndau edhe gjyqtari nga Kosova Granit Qorri.
SelektoriBesim Brahimi dhe trajneri Mehmet Haxhani u ndanë të kënaqur me boksin që treguan boksierët tanë.