Turneu ndërkombëtar “Epopeja e Dukagjinit”

Patriot Behrami boksieri më i mirë vendor

Klubi i boksit “A.P.Peja”Pejë nën patronatin e komunes së Deçanit organizoi turneun tradicional ndërkombëtar te boksit “Epopeja e Dukagjinit” 25 mars 2023

Turneu u mbajt në Palestren e Sporteve në Deçan.

Pjesëmares ishin boksierët nga Italia, Zvicra, Maqedonia e Veriut, Shqipëria dhe Kosova.

Juria shpalli boksierët më të mirë:

1.Boksieri më i mirë vendor: Patriot Behrami

2.Boksieri më i mirë i huaj: Montoros Meto Zvicër

3.Tekniku më i mirë: Shpëtim Bajoku

4.Qifti më luftarak: Lorent Murati – Alen Rrustemov

5.Boksieri perspektiv: Andi Temaj