FEDERATA E BOKSIT E KOSOVËS NË KATEGORIN “A”

Fal punës dhe rezultateve të vitit 2022 Federata e Boksit kategorizohet në kategorin “A”. KOK ka mbyllur procesin e kategorizimit të sporteve, sportistëve dhe trajnerëve për vitin 2023.

⬇️Më poshtë mund të shihni listën e federatave të kategorisë A.

⬆️Kategorisë A i është shtuar boksi.