FBOXK ORGANIZON TURNEUN TRADICIONAL NDËRKOMBËTAR “PAVARËSIA”

Federata e boksit e Kosovës do të organizoj turneun tradicional ndërkombëtar i 15-ti me rradhë “PAVARËSIA”me 12 Shkurt 2023, në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë.

Pjesëmarrës boksierët nga Zvicrra, Shqipëria, Maqedonia dhe Kosova.

Duelet fillojnë nga ora 12:00.