Kampionati Evropian për Junior Montesilvano ,Italy 27.09.-04.10.2022

Sot me 29 shtator në ring paraqitet 57kg.Rexhep Morina kundër boksierit nga Irlanda Carragher Callum.
Morina me short një gjiro ka kaluar pa luftë dhe nesër bokson në të teten e finales.
Selektori Besnik Vranovci beson se Morina nesër do të korr fitore dhe të kualifikohet në qerekfinale në luftë per medalje.