Kampionatin Evropian për shkollar (Kadet)Erzurum,Turkye 

Boksi i Kosovës e fillon me humbje në Kampionatin Evropian për shkollar (kadet), që po mbahet në Erzurum të Turqisë.

50 kg Eldar Aliu pësoi humbje nga boksieri serb Gjorgje Markoviq  dhe u eliminua nga garat e mëtutjeshme.

Dy boksierët tjerë boksojnë me 15 gusht.

52 kg Flori Tarani për kundërshtar Julian Buletica nga Rumania dhe 54 kg Ensar Badallaj ndaj armenit Aleks Pertosyan.